Cuplurile mele preferate fictionale #1

Buna,cititori! Astazi,pentru Valentine's Day, va voi prezenta cuplurile mele preferate din carti. Spuneti-mi in comentarii care este cuplul vostru preferat din carti si de ce.

1. Peeta si Katniss din "Jocurile foamei" de Suzanne Collins
Am citit primele doua volume din aceasta serie,al treilea fiind pe TBR-ul meu si am vazut toate trei filmele. De cand am dat cu ochii de Peeta, prima data fiind in film, mi s-a parut  potrivit pentru Katniss.Pe tot parcursul filmelor mi-a placut mult de ei doi impreuna,iar in carti,mi-a placut si mai mult. Peeta este un baiat bun si nu in sensul de fraier, iar Katniss este mai dura,dar sensibila si nu are incredere in mai nimeni, dar dupa ce sunt adusi impreuna prin forta destinului si a jocurilor foamei,incep sa se indragosteasca unul de altul,cu toate ca neaga la inceput. 

2. Aysel si Roman din "Inima mea si alte gauri negre" de Jasmine Warga
Desi intalnirile acestora nu pornesc de la o premiza buna,anume sinuciderea,ajung sa se inteleaga si sa-si dea sfaturi in legatura cu problemele fiecaruia si incet incet se indragostesc unul de celalalt si sa prinda mai multa incredere in ei. Cu toate ca vin din lumi aparent diferite,Roman un fost basketballist popular si Aysel o fata marginalizata de lume din cauza crimei tatalui sau,cei doi se potrivesc atat de bine impreuna incat nu ai cum sa nu-i iubesti!

3.Khalid si Seherezada din "Urgia si zorile" de Renèe Ahdieh 
Acest cuplu cred ca este preferatul meu in momentul actual,intrucat cei doi se inteleg atat de bine si se completeaza atat de frumos unul pe celalat,iar mie mi se pare ca amandoi aveau cam aceleasi opinii si personalitate,asa ca nu ai cum sa iti doresti ca unul dintre ei sa fie cu altcineva. Indiferent de sfarsitul seriei,pe care nu am apucat inca sa-l citesc, Seherezada si Khalid au avut o iubire pura pe care nimeni nu poate sa le-o ia! Love it :))

4.Finch si Violet din "Toate acele locuri minunate"de Jennifer Niven

Cu toate ca cei doi provin din lumi diferite,ajung sa se indragosteasca si sa se inteleaga unul pe celalalt,odata cu parteneriatul intr-un proiect la geografie. La fel ca si cartea vor ramane mereu in sufletul meu!


5. Lina si Andrius din "Printre tonuri cenusii" de Ruta Sepetys

Intre cei doi se formeaza o poveste foarte frumoasa de dragoste si prietenie, nu intr-un loc si timp prielnic ,din pacate, anume in timpul celui de-al doilea razboi mondial,intr-un tren care ii ducea in Siria. 


6. Nick si Norah din "Playlist pentru Nick si Norah" de Rachel Cohn si David Levithan

Pe tot parcursul cartii intalnirile celor doi au fost extrem de frumoase si simpatice! Desi totul a pornit dintr-o joaca,protagonistii cartii incep sa se îndrăgostească unul de celalalt si sa formeze un cuplu foarte frumos!


7. Tris si Four din "Divergent" de Veronica Roth

Cu toate ca par extrem de diferiti, Tris si Four se inteleg si le sta frumos impreuna. Mi-au placut inca de cand i-am vazut prima data intalnindu-se! 


8. Joana si Florian din "O mare de lacrimi" de Ruta Sepetys 

Cu toate ca nici prin cap nu le trecea ca se vor indragosti unul de celalalt,unul din factori fiind si timpul in care s-au cunoscut si anume al doilea razboi mondial, inevitabilul s-a produs,iar cei doi se inteleg si se potrivesc atat de bine impreuna!


9. Wylan si Jesper din "Banda celor 6 ciori" de Leigh Bardugo

Acesta este cuplul meu LGBT preferat! Pe tot parcursul cartii sunt atat de draguti si amuzanti impreuna incat au facut lecturarea cartii un deliciu!


10. Kaz si Inej din "Banda celor 6 ciori"

Desi amandoi sunt reci si distanti, o poveste de dragoste reuseste sa se infiripe intre cei doi si toate replicile si intalnirile acestora m-au facut sa-mi dau seama cat de mult tin unul la celalalt!


11. Matthias si Nina din "Banda celor 6 ciori"

 Amandoi faceau parte din popoare care se razboiau de ani intregi si totusi datorita destinului care i-a adus impreuna, incep sa se indragosteasca si sa devina un fel de Romeo si Julieta. 


Cam acestea sunt cuplurile mele preferate fictionale! Sper ca v-a placut! Pe mine ma puteti gasi pe instagram la @mayabooks123


bye




 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Wrap up|| Lunile aprilie si mai 2018

Recenzie:"Printesa de hartie" de Erin Watt

Zombie Apocalypse||Book Tag