Recenzie:"Printesa de hartie" de Erin Watt

Buna,cititori! Astazi,dupa o lunga pauza de la blog,m-am intors cu forte noi si cu o recenzie la cartea "Printesa de hartie"!


Titlu:Prințesa de hartie

Autor:Erin Watt 

Numar de pagini:392 

Editura: Trei

Steluțe pe Goodreads:4☆/5

Synopsis:


    Bani. Excese. Secrete. Intra in lumea familiei Royal. Ella Harper e o supravietuitoare – o optimista pragmatica. Viata ei n-a fost usoara. S-a tot mutat din oras in oras impreuna cu mama sa, chinuindu-se sa faca rost de bani si sperand ca intr-o zi sa scape de saracie. Dar mama ei a murit, iar Ella a ramas singura pe lume. Acum il cunoaste pe Callum Royal, un om de afaceri multimilionar, si viata ei se schimba. Are parte de lux si de bogatie. Totusi, ceva ciudat se intampla in casa familiei Royal. Cei cinci baieti ai lui Callum, toti irezistibili, ascund un secret. Niciunul n-o vrea pe Ella in casa lor, mai ales Reed. Dar Ella se simte atrasa de el si va trebui sa lupte din toate puterile sa nu-i cada in plasa… Daca vrea sa ramana la familia Royal, trebuie sa invete regulile jocului.
    Un roman incitant despre o Cenusareasa a zilelor noastre si despre complicata lume a adolescentilor americani bogati.


♡♡♡

Am pornit cu așteptări destul de mari la această carte,fiind extrem de lăudată si aici si afara.Sincer,am fost puțin dezamăgită,pentru că nu mi-a plăcut așa cum speram sa-mi placa,dar nici nu mi-a displăcut,fiind o carte care te învață că mereu după furtună iese soarele,poate nu imediat,dar daca lupți si speri,atunci fii sigur ca totul se va încheia cu bine.
Ella,protagonista cărții,este o fată luptătoare și isteață,care nu se dă batuta prea ușor. Mi-a plăcut mult de ea,fiind un exemplu pentru adolescenții care se confruntă cu problemele prin care ea a trecut.
 Pe Reed,deși la început l-am detestat,pentru că nu înțelegeam de ce se comporta ca un nesimțit cu Ella,am început ușor ușor,să-l plac si pe el,pentru că s-a dovedit a fi un frate/prieten bun.
Easton,a fost unul dintre personajele mele preferate,fiind mereu amuzant si simpatic. Totusi,m-au cam enervat deciziile lui uneori,dar sper ca se va mai maturiza pe parcursul următoarelor volume.
Mi-a placut mult si de Callum Royal,pe care l-am admirat pentru ca se străduia să fie un tată bun si înțelegător,după moartea soției lui. Prin faptul că a adoptat-o pe Ella,s-a dovedit a fi cel mai bun prieten pe care il putea avea Steve,tatăl Ellei.
Cartea este scrisa la persoana întâi,din perspectiva Ellei. Autoarele au un stil de scris frumos,si puțin  greoi(așa mi s-a parut mie,dar probabil ca nu a ajutat faptul că eram într-un Reading Slump).
                                                                               ♡♡♡

Aceasta a fost si recenzia mea! Sper ca v-a plăcut!
Nu uitati ca va puteti abona la blogul meu,apăsând pe chenarul de sus pe care este scris "Abonati-va",pentru a fi primii care vad cand postez ceva nou!
De asemenea ma puteti găsi si pe instagram la : @mayabooks123


Bye♡

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Wrap up|| Lunile aprilie si mai 2018

Zombie Apocalypse||Book Tag